Składniki:
1długa bułka wiejska ( np. z Tesco )
1 mała cukinia
1 opakowanie szpinaku baby
granat
ser camembert
serek kozi
masło
Wykonanie:
Szpinak umyć, osuszyć.
Cukinię pokroić w cienkie plastry. Grilować na suchej patelni.
Ser pokroić w plastry.
Bagietkę kroić pod skosem w niezbyt grube kromeczki. Każdą kromkę smarować masłem.
Na kanapce układać liście szpinaku, plaster cukinii, porcję sera - camembert lub koziego. Całość posypać pestkami granatu.
Smacznego !
uwielbiam takie :)
OdpowiedzUsuńszczęśliwego nowego roku! :)
dziękuję :* Tobie również szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia noworocznych postanowień ;)
Usuńu Ciebie zawsze tak smacznie...
OdpowiedzUsuńpychota
OdpowiedzUsuńMoc Szczęścia w Nowym Roku.