sierpnia 14, 2012

Pora nadrobić zaległości torcikowe...

Tort na 7 urodziny mojej córki.



Tort duży z blachy. Środek masa - śmietankowa, czekoladowa i malinowa.
Dekoracja z opłatka i cukrowych ozdóbek - własnoręcznie wykonanych :)

Do tortów wykorzystuję śmietanę cukierniczą Decor Up.
Korzystam też z produktów Dr. Oetker

Robiąc ten tort wykorzystałam Budyń Ulubiony smak śmietankowy oraz perełki cukrowe Dr. Oetker.


Budyń ulubiony to jeszcze łatwiejszy i wygodniejszy do przygotowania budyń. A jaki smaczny! Nie musisz już odmierzać cukru i brudzić szklanki na mieszankę wstępną. Wystarczy, że zagotujesz mleko, odczekasz 2 minuty, wsypiesz proszek do gorącego mleka i zamieszasz. Rezultat: przepyszny, kremowy i aromatyczny budyń. Bez grudek i przypalonych garnków! Skuś się na "Budyń ulubiony": śmietankowy, waniliowy lub czekoladowy.

Uwielbiam budynie Dr. Oetkera - zawsze się sprawdzają. Są aksamitne i kremowe i świetnie smakują. Sprawdzają się jako baza do kremów.  




Perełki cukrowe sprawdzają się świetnie do dekoracji tortów, ciast i ciasteczek. Poręczne szklane opakowanie i dozownik pozwalają łatwe korzystanie z produktu.
Wykorzystuję je bardzo często przy moich torcikach.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Copyright © 2017 kolorowo-torcikowo