Tort na 7 urodziny mojej córki.
Tort duży z blachy. Środek masa - śmietankowa, czekoladowa i malinowa.
Dekoracja z opłatka i cukrowych ozdóbek - własnoręcznie wykonanych :)
Do tortów wykorzystuję śmietanę cukierniczą Decor Up.
Korzystam też z produktów Dr. Oetker
Robiąc ten tort wykorzystałam Budyń Ulubiony smak śmietankowy oraz perełki cukrowe Dr. Oetker.
Budyń ulubiony to jeszcze łatwiejszy i wygodniejszy do przygotowania budyń. A jaki smaczny! Nie musisz już odmierzać cukru i brudzić szklanki na mieszankę wstępną. Wystarczy, że zagotujesz mleko, odczekasz 2 minuty, wsypiesz proszek do gorącego mleka i zamieszasz. Rezultat: przepyszny, kremowy i aromatyczny budyń. Bez grudek i przypalonych garnków! Skuś się na "Budyń ulubiony": śmietankowy, waniliowy lub czekoladowy.
Uwielbiam budynie Dr. Oetkera - zawsze się sprawdzają. Są aksamitne i kremowe i świetnie smakują. Sprawdzają się jako baza do kremów.
Perełki cukrowe sprawdzają się świetnie do dekoracji tortów, ciast i ciasteczek. Poręczne szklane opakowanie i dozownik pozwalają łatwe korzystanie z produktu.
Wykorzystuję je bardzo często przy moich torcikach.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz