listopada 30, 2016
Kurczak Zagrodowy i warsztaty z Andrzejem Polanem + przepis na kurczaka faszerowanego
To nie były moje któreś już z kolei warsztaty. Było ich naprawdę sporo. Zawsze uczyłam się czegoś nowego, wyjątkowego. Zawsze było miło i sympatycznie. Ale warsztaty, o których dziś piszę to było jedno wielkie WOW !!!
Profesjonalna wiedza, wymagające przepisy, cudowna atmosfera i przesympatyczny prowadzący, czyli Andrzej Polan.
Czułam się niejako, jak na pierwszych w moim życiu warsztatach. Fakt, miałam już obeznanie z miejscem, znajomości z blogerami, a nawet z dziewczynami z agencji, zajmującej się promocją marki Zagrodowy. Baaa... miałam też już przyjemność spotkać na swojej kulinarnej drodze Pana Andrzeja Polana. Mimo wszystko, te warsztaty były wyjątkowe. Sama nie potrafię stwierdzić tak do końca, dlaczego... Zapewne wpływ na to miało wiele czynników, począwszy od samej podróży ( nie śmiać się - pierwszy raz podróżowałam do Warszawy PKP ), poprzez miejsce ( Smolna Studio ), przedstawicieli marki i agencji PR, wspaniałe grono blogerów, prowadzący, a na przepysznych potrawach kończąc.
Profesjonalna wiedza, wymagające przepisy, cudowna atmosfera i przesympatyczny prowadzący, czyli Andrzej Polan.
Czułam się niejako, jak na pierwszych w moim życiu warsztatach. Fakt, miałam już obeznanie z miejscem, znajomości z blogerami, a nawet z dziewczynami z agencji, zajmującej się promocją marki Zagrodowy. Baaa... miałam też już przyjemność spotkać na swojej kulinarnej drodze Pana Andrzeja Polana. Mimo wszystko, te warsztaty były wyjątkowe. Sama nie potrafię stwierdzić tak do końca, dlaczego... Zapewne wpływ na to miało wiele czynników, począwszy od samej podróży ( nie śmiać się - pierwszy raz podróżowałam do Warszawy PKP ), poprzez miejsce ( Smolna Studio ), przedstawicieli marki i agencji PR, wspaniałe grono blogerów, prowadzący, a na przepysznych potrawach kończąc.