kwietnia 28, 2016
Zrób pralinkę, zjedz pralinkę ... czyli czekoladowe warsztaty z tworzenia pralin.
Minęło już nieco trochę czasu, od pamiętnych, czekoladowych warsztatów. Ale czekolady się nie zapomina ...
Dokładnie 8 kwietnia w nowo otwartej Szkole Artystycznej Wiesława Kuci w Lublinie ( tak wreszcie coś "na miejscu ) odbyło się szkolenie z tworzenia pralin.
Nareszcie Lublin doczekał się profesjonalnego studia kulinarnego. Miejsce stworzone nowocześnie, z gustem. Jasne i zachęcające do pracy.
Na owo szkolenie zaproszona została grupa lubelskich blogerek. Także w znanym, kameralnym gronie uczyłyśmy się niezwykłych rzeczy.
Przyznać się muszę, że to nie był mój pierwszy raz. Czekoladę rozdziewiczyłam już ponad 3 lata temu... Potem były kolejne zbliżenia, ale nigdy mi dość !
Dokładnie 8 kwietnia w nowo otwartej Szkole Artystycznej Wiesława Kuci w Lublinie ( tak wreszcie coś "na miejscu ) odbyło się szkolenie z tworzenia pralin.
Nareszcie Lublin doczekał się profesjonalnego studia kulinarnego. Miejsce stworzone nowocześnie, z gustem. Jasne i zachęcające do pracy.
Na owo szkolenie zaproszona została grupa lubelskich blogerek. Także w znanym, kameralnym gronie uczyłyśmy się niezwykłych rzeczy.
Przyznać się muszę, że to nie był mój pierwszy raz. Czekoladę rozdziewiczyłam już ponad 3 lata temu... Potem były kolejne zbliżenia, ale nigdy mi dość !